onsdag 26. mai 2010

Onsdag 26 Mai

I dag har vi en fornøyd gutt som gleder seg masse til lørdag, da skal han nemlig i bursdag til ei god venninne i barnehagen :) Er første bursdagen som er til noen andre enn barn av familien eller venner. Han skjønner ikke helt dette med dager og spurte mange ganger i dag om han skulle få reise til Isabella nå, når vi svarte at det bare var onsdag og han måtte vente til lørdag ble han litt trist :( Men men, bare 3 dager igjen til lørdag og han endelig får reise til Isabella :)

Vi sliter litt med å komme oss i barnehagen på mårran, da er det greit å kunne lokke med gravemaskinen som står rett utenfor her. Da går mamma og Mathias å hilser på gravemaskinen mens pappa rygger ut bilen av garasjen og så vinker vi hade til den når vi kjører :) Ofte hører vi fra Mathias i det vi svinger så han ikke ser den mer: Hade gavemaskin, se dej etterpå, nå ska jeg i banehagen :)
Enda bedre er det jo at det er gravemaskin utenfor barnehagen, der sprenger dem også litt og da brenner det ;) Er hvis veldig stas å stå på haugen å se når dem sprenger, for da ser dem at alt på bakken letter.

Hvis det er noe dere savner eller ønsker mer av i bloggen må dere bare si fra :)
Fint hvis dere som kommentere kan gi dere til kjenne, anonyme innlegg blir sletta etter 14 dager.

4 kommentarer:

  1. Vet ikke om dette funker. Har liksom ikke svart på blogg-innlegg tidligere.

    Så bra at dokker har funnet noe som kan få Lillemann til å komme sæ i barnehagen på morran! :)

    Klem til dokker alle!!

    SvarSlett
  2. Joda mamma, det funka ;) Takk :)

    Ja greit å ha nåkka å lokke med når han ikke vil på mårran ;) Da slipper vi ofte mye masing, kjefting og krangling før vi skal skilles i barnehagen og vi alle 3 er fornøyde når vi skilles :)

    Klem

    SvarSlett
  3. Han er jo så glad i gravemaskiner, Fint at det står en utenfor. Håper han får det morsomt i bursdagen i dag Klem fra meg

    SvarSlett
  4. en award til deg i bloggen min :o) ikke noe press bare på gøy !! god helg å klemklem

    SvarSlett